pause

Jazz Women's Wear

JACQUELINE van Amelsvoort

Mijn naam is Jacqueline van Amelsvoort en van jongs af aan al interesse in het modevak. Sinds januari 2017 ben ik alleen doorgegaan met Jazz Womenswear, na 5 leuke jaren met mijn collega Monique Hoedemakers te hebben samengewerkt. Het voelt als een frisse start en we gaan er met veel plezier tegen aan. Je kunt bij JAZZ Womenswear alle mogelijke stijlen, van chic tot stoer en van zakelijk tot sportief.

Ik vind het dan ook heel leuk en een uitdaging dat iedere klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat. Je kunt bij ons op een relaxte manier winkelen, en onder het genot van een lekker kopje koffie je nieuwe outfit uitzoeken. Ook hebben we veel leuke accessoires, zoals sieraden, shawls en tassen waar je je outfit compleet mee kunt maken.

Ook sta ik open als je op de reguliere openingstijden niet kunt, om een afspraak te maken.

TEAM JAZZ

CARLA VAN HEMERT
Ik ben Carla van Hemert. Vanaf mijn 15e ben ik werkzaam in de kledingbranche.Sinds ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in alles wat met kleding en mode te maken heeft.Blij verrast was ik te horen dat er in mijn favoriete winkel een functie vrijkwam.Hoe leuk is het om mensen te adviseren met het kopen van kleding met de merken waar je zelf ook blij van wordt... Te mogen werken bij Jazz is dan ook iedere dag weer een feestje voor mij. Tot Jazz!